Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

freaket


det är inte det vanliga i dej jag älskar

det är freaket som ropar på kärlek



Det är inte det normala i dej jag älskar

det är freaket som vågar vara annorlunda



'det var du som räddade oss alla

när tvånget skulle döda vår själ








Fri vers av Vildkärlek
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-07-19 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildkärlek
Vildkärlek