Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket vill ha mer.



Jag trodde inte att man kunde förföra dig med smicker sade han
Jag trodde att man enbart kunde förföra dig
med känslor

Överväldiga mig,
överrumpla mig svarade hon

men gärna med båda.




Fri vers av Tina-sol
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-24 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol