Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så att vi känner att vi gör någonting tillsammans.


Kan du raka mina ben
när jag vänder burken med ravioli
i kastrullen

Riv mig som parmesan

som för att lyxa till någonting
helt vardagligt




Fri vers av Tina-sol
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-25 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol