Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missriktad försvarsmekanism


En igelkott
som inte vet
om den ska springa
eller sätta upp taggarna som skydd

Känner sig trängd
men vill egentligen bara
bli smekt




Fri vers av Tina-sol
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-29 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol