Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enligt Min Kära Linné!

Är nöje, arbete och sömn för oss människor viktigt!
Javisst, han förstod vad, som var betydelsefullt och riktigt!
Olycklig blev den, som aldrig fann något nöje alls
därför slår jag ut nu i en roande livsbejakande vals
och sen är jag "fit for fight"... Allright!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-01 10:30



Bookmark and Share


  limerick
Alls ingen Valse triste.
Du spikar rakt på huvudet som vanligt.
2010-08-01

  Lavinia Röd
Bra fördelning tycker jag. Först lite vals och sedan plikten. ;)
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt