Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur skrattfunktion!

Du kommer nog aldrig åter
Du tog mitt skratt då Du drog
det vete sjutton om jag Dig förlåter...

Dig begråter...

Nej inte alls, men skrattet mitt
vill jag ha igen, det var ju inte Ditt
men Du kan ge mig Ditt också, så är vi kvitt!

Jag vet ju att Du skrattar ofta och mycke
och har för skratt stort tycke
men visst Du kan ju behöva två
men tänk ändå på
mig, som helt
utan får gå!

Du så...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-01 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt