Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där lossnade en bit av min hjärna

Genom ett fönster
följde jag med blicken
rörelsen av avlägset

fladder

men skeendet tog plats
innanför ögonen
där bakom var det som det

lossnade små bitar av
min hjärna, singlade ner
i blodomloppet som en

näve grus

raspade upp de större kärlen
rev runt i magsäcken
dit det vandrat på måfå

sved då de trängde ut
genom ögonhålorna

på huvudet bar jag en

bredbrättad hatt
till skydd mot solen
runt mina fötter
simmade delfiner

ooo så lyckliga de var...




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-03 00:19



Bookmark and Share


  Nanna X
javisst, du kan vara med i min surrealistiska klubb!
2010-08-03

  Suzy med punkterna
Utan att beskriva närmare vad så ger din text bilder att tolka och jag tycker om när du skriver så här.
2010-08-03

  Catharina Edin VIP
Surrealistiskt - gillar surrealism!
2010-08-03

  Gawain
Men kors,, hur hemskt...

Låter lite som solsting korsat med den styggaste bakfylla man kan ha mardrömmar om på samma gång. Nog för att livet kan vara hårt, men... huga,,
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP