Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ramlar man ner från himlen

Så ramlar man ner från himlen igen då

som om inget hade hänt

och man sitter där på sin veranda

man säger att allt är sig likt

men hur vet man?

kanske är allting nytt

kanske har jorden
rubbats ur sin axel


oåterkalleligt




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-03 12:22



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Man vet aldrig riktigt, man kan bara förtrösta. Bra skrivet Ingela!
2010-08-04

    Max Poisé
filosofi under rötmånadernas ljus himmel...som ramlar ner.
Snyggt!
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP