Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans kniv

han ser hennes själ

öppnar hennes låsta rum

en kil för hans kniv




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-03 13:52



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Grymt, och sant.
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP