Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringarna på vattnet

Det var den sista tänkta tanken

återstod ringarna på vattnet

efter männsikornas rörelser




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-03 13:58



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Tänker jordens undergång, och människans. Fint genomfört.
2010-08-04

  Elwania
jag gillar denna
tanken som kommer upp efter jag läst dina
rader
rörelsen skiftar ringarna blir annolunda
nu och i framtiden
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP