Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina sinnen bär hans kransar

Han sa att han befriade mig
från sitt onda kraftfält

men han berättade inte att
han bundit osynlig pianotråd
runt mina händer och fötter

inte heller att

mina steg därefter alltid bar
hans andedräkt i nacken

att märket av hans revir
var tatuerat i mina panna

mina sinnen bär hans kransar

i ett stenhus med
tillbommade dörrar

stannade minnets rörelser








Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-03 22:34



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, där inne rör det sig, rejält. Snyggt sammanfattat, vad kärlekens efterdyningar kan vara.
2010-08-04

    hd
"mina sinnen bär hans kransar"
skitbra rad!
2010-08-03

  Suzy med punkterna
Bilden passar perfekt ovanför texten...
2010-08-03

  Suzy med punkterna
Mycket starkt och mycket bra...
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP