Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har ju det så bra här!

Augustikväll så varm och härlig
men här sägs hettan vara förfärlig
Men vid Medelhavet är den begärlig
kostar mången slant, tycks aldrig besvärlig!

Här kan man gratis i sol, som bad simma
inte en utan mången timma
aldrig över dyr nota svimma
då tanken på betalningen i en börjar stimma
här kan man börsen åt ett helt annat håll trimma
ja bada och sola och guldet är kvar ändå att för en glimma!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-05 18:59



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Perfekt med andra ord.
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt