Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

Första akten

Rim-skrift

Det sitter en man och skriver vid fönstret

detta är vad han skriver :

Du växer ur mitt huvud , för mycket att hålla kvar
du sipprar som droppar ner på varje blad
slingrar som poesi i varje rad
kärlek och ditt namn är ett oskiljaktigt par
jag längtar till ditt hjärtas slag
skriver känslor i bläck ett tag
formar ord som smeker med välbehag
lätt och luftigt hår du har
vill minnas att du ljusblå klänning bar
på skolans examens bal
vilar pennan mot kinden när dikten är klar

Jag tänker på dej min älskling

varje dag min kära underbara

dej i sinnet jag har


andra akten

Tanke-dal

Mannen funderar och ser drömmande ut genom fönstret utan att fästa blicken

detta är vad han tänker (Nästa dikt )








Fri vers av Vildkärlek
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-05 23:30



Bookmark and Share


    SaraT
like your style ;-)
2010-08-08

  kråkan VIP
..å den vill vi se:)
2010-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Vildkärlek
Vildkärlek