Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mitt ensamma ansikte

Blundar med mitt
ensamma ansikte

gråskalan sluter sig
runt min panna

doft av läder

skiftande tankar
schatteringar
gråskalan

och tiden




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-06 00:12



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Dyster, men lyckad i sin dysterhet -
2010-08-06

  Gawain
Djupa rynkor i pannan. Matt, inte svart men torrt grått. Bly.

Får mig att tänka inåtvänt. Inte av ondo nödvändigtvis men av svårmod, beskhet, kanske aldrig så lite bittert. Med tanke på utsikten vilken borde vara allt annat än grå. Borde,,

eller inte,, hm..
2010-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP