Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hänger på håret...

En SJ-chef ifrån Snåret
till honom direkt nu det går ett
ett vasaloppsbesked
att där får du ej va´ med
för då lägger du väl ner spåret




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-07 07:47



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
:) roligt

rad tre skulle kunna vara bara
vasaloppsbesked
2010-08-13

  Blåbäret
*skrattar
ja lika bra att inte riskera något
2010-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt