Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag har bara bortförklaringar...

F ör poesi och dikteri
E ndast ett ges, mycket tänkeri och pliteri...
Lekande, fort och lätt går det säger en del
S ånt säger jag är helt fel
Ä sch, säger de då:
T iden det tar att skriva en vers eller två
T otalt samma tid, som det tar att läsa dem då...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-08 10:19



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
En del människor förstår inte där där med att tiden att skriva inte alls är lika som tiden att läsa. De får inte in det i sina "kloka" huvuden ....

Det är inte lätt att skriva på beställning och få alla nöjda - eller att få alla att förstå ..... men överlag är väl de flesta nöjda med Dina prestationer

och Du min vän - är för mig och många andra guld värd!
2010-08-10

  Michaela Dutius
Inspirationen behövs - men visst är det ett jobb att få orden på papper
2010-08-08

  En strimma av guld
Nej, den tid att formulera kan vara så olika. Min tid är ibland snabb att finna orden som om de bara fanns där, men jag inser också att det är något på vägen till dikten som har skapat det i mitt inre men att det är just i skrivandets stund jag hör orden inom mig som vill ut.

Gillar ditt sätt att skriva genom två ord "FELSÄTT" finna en hel dikt.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt