Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törs jag gå över vattnet

Fötterna nuddar just botten
med tåspetsarna utsträckta
djupa vatten och mörkerlekar

med tankar som väver
spindlars sinnrika nätverk
och regnet som strilar
ner över mitt ansikte

törs jag gå över vattnet

det är som sanningen
bara nästan räcker till

så många djuphålor
så många hinder
och falskt guld

stannar jag i lövskuggan




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-10 00:41



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
rubriken ovan din dikt får hela kompositionen att vibrera likt det vatten du så varsamt beträder
2010-08-10

  Catharina Edin VIP
- finns nog bara en som kan gå över vattnet. Men försök, gör det! Skön text.
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP