Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskad repris


Bibeln har svaret...

Ett engelskt par bråkade varje morgon om
vem, som skulle brygga kaffe. En dag sa frun
det står faktiskt i Bibeln att det är mannen, som
brygger... Va, sa mannen, men står det i Bibeln att
han brygger, så klart då skall jag göra det...

Frun hämtade Bibeln, slog upp en sida där stod det:
HEBREWS HEBREWS HEBREWS HEBREWS HEBREWS




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-09 00:51



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Där satt den!!
2010-08-10

  Michaela Dutius
mitt i prick som vanligt....
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt