Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sant! Tro det eller ej!

Just nu för tiden kör cyklisterna, som galna
på trottoarerna så den säkraste platsen
att gå på, det är faktiskt på gatan...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-09 12:48



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Det ligger mycket i vad Du säger, så är det och så har det blivit!!

Jag har även sett bilar på cykelbanor vid många tillfällen under åren jag bott här på min ort .....
2010-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt