Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttfågel vilket status!

Man skulle en flyttfågel vara
när det blir oväder och kallt ge sig av bara
fly till varmare länder och stränder
och sen när sol och värme återvänder
man anländer på nytt till Sweden
till maten, stillheten och bredvid en
har man den, som man saknat mest
den där väntande fågelskådande individen
som prickar av att man är tillbaka på nytt
med en så välkommen vinkande gest
och sen ringer och kallar på fler:
Nu börjar vår fest!










Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-09 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt