Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärlek inte räknas

 

Det regnar i mitt
hjärta

~~*~~

Någon såg inte
och trampade på
min själ

~~*~~

Jag är en stannfågel
som flyger
min väg

~~*~~

Det regnar tills
alla tårars sjö
torkat ut

~~*~~

Jag flyger
dit vinden bär

~~*~~

Men ska ingenstans
för mitt hjärta
blöder

~~*~~

Som en blind ska jag
söka mig
längs de krokiga stigar
som tar mig dit
där
kärleken bor

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 469 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-09 17:32



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oj!.. lite som jag känner ibland, jag älskade denna.. kram och applåder..
2010-09-01

  aol
vackert vännen
2010-08-20

    snöö
Orden blir så fina mitt i det sorliga och slutet ger ett hopp om att det ska lyckas. Vackert skrivet.
2010-08-10

  LovisaCecilia
fint
2010-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga