Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodets svarta spetsar

Musikens vemod kantas av svarta spetsar
en fullkomlig skönhet i sorgkärlek
orden som flyter med åns vatten in mellan träden

bär jag fram de röda offerskålarna
fyllda med vemodets brinnande olja

hundra eldröda skålar av lack
flyter med sorger och flöjtmelodier

med svartvattnet in i dunkelskogen
där spetsarna bildar böljande

skydd mot världen




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-13 11:48



Bookmark and Share


  Nanna X
mm, verkligen en helgjuten bild!
2010-08-14

  Gawain
Spännande bild, än mer spännande tanke på hur den bilden ter sig som verklig upplevelse. Starkt rent av.
2010-08-13

  Catharina Edin VIP
Vilken suggestiv bild - mystiskt och lite farligt -
2010-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP