Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt rätt titel!

En optiker från Suveränare
sa kunderna ser på mig mer fränare
och kallar mej nu
det skall du veta du
för ortens enda ögontjänare




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-13 18:55



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Här kommer en kommentar till.
Suveränt med "ögontjänare" på slutet.
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt