Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att bygga på gungfly...

En byggmästare från Ny Hänt
byggde hus på nolltid uti Kent
hur kan du det klara
frågade folk så bara
för vi har kvicksand i vår cement...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-13 19:07



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fyndig limerick som vanligt från dig.
2010-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt