Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som man bäddar...

Heta
händer leta
veta
Söka rätt
söka lätt
på vårt sätt
Som att siden gnugga
försök inte att lugga
då kan jag tillbaka tugga
Nej vi skall inte bråka
hur skall det då gå
med det där ekivoka...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-13 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt