Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga röksignaler stiger

värmen lockar insekterna
genom kamelers trötta ögon

följer jag ökenstriderna
från min balkong
det är de sista striderna nu

och inga röksignaler stiger längre

dofterna från öknens främlingar
övermannas av den

stjänklara natten

är allas angelägenhet

men portarna är låsta




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-15 01:53



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Krigen, krigen.
Vad ska människan (mannen) med dem till?
Tankeväckande text.
2010-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP