Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har drömt om Lindemans...

Och äntligen idag kom till Speaker´s Corner
LINDEMANS buren till mig i en silverbag av
Mr Sandgren. Och jag sa till honom:
-Detta har jag drömt om i hela mitt liv!
Och så kommer just Du med LINDEMANS
Bin 65 CHARDONNAY 2009...

Det kan ju inte bli bättre eller hur?
Att ha en egen LINDEMANS...

Vad kan jag göra annat än gratulera mig
sjäv till att ha en sådan vän, som Mr Sandgren
som kunde läsa mina innersta tankar utan att
jag sagt ett enda ord om dessa, ja om:

LINDEMANS!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-16 13:24



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Ett gott vin från Australien - som ger njutning åt smakkörtlarna med sin fruktiga smak med en gnutta vanilj .....
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt