Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt

 

Ibland ville hon berätta sin historia
bara sina ord
hennes viskningar av verkligheten

Hon önskade att alla kunde förstå
de val hon gjort
ville skrika ut alla känslor

Orden stockade sig i halsen
ut kom bara väsningar
som sinnebilder av känslor

Dimbilder av hennes liv med honom
vansinnet, galenskapen
men den djupa kärleken

Och hon förstod att någonstans
i ett annat liv
fick deras kärlekshistoria finnas

Ibland ville hon berätta sin historia
med sina ord
älskades hon av verkligheten




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-16 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättevackert!
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP