Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bor hos min son och svärdotter är deras, med de säger alltid: Här kommer Din Katt!!! ********************


Min katt och jag!

Min Skutte och jag
vi har olika saker att göra
hon är mera jagande
jag mera skrivande
och den undrande och
mest över tingen klagande...

Skriva och läsa är min lycka
fundera över världsliga och andliga ting
Men på dagen gör hon ingenting
sover, spatserar en stund
och ser sig behagligt strykande omkring.

Vi gör var och en sitt
jag lägger mig aldrig i vad hon gör
men hon kan lägga sig i vad hon vill
och även över pappret mitt!

Hon gillar att kolla allt, som rörs
dit hennes
blick förs...

Och om natten hon tampas med möss
som om de vore löss
slänger in dem på mattan
HOS MIG
ja för att visa
här är det en, som klarar sig
en harstek kan hon också få fatt i och hon
ligger sen på ryggen med benen i luften
som en däckad gås med tungt flås och
magen upphöjd till en megastor bulle
röra på den jag aldrig skulle...

Hon jobbar på sitt vis
och jag på mitt som novis
hon klarar allt på direkten
men för mig blir oftast effekten
att jag får göra om allt på direkten...

















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-17 08:22



Bookmark and Share


  ULJO
Fint diktat om förhållandet mellan dig och ditt älskade husdjur.
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt