Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En, som bestämde sig 17 augusti 1962!

Just den den dagen träffades min man och jag,
på en dans, jag hade dansat med honom och tänkte
att jag bjuder på upp honom på sista dansen, som på
den tiden var damernas...

Vi dansade. När dansen var slut och vi gick från dansgolvet
frågade han om han fick följa mig hem... Jag svarade, ja
men inte hem men till Centralstationen därifrån går en buss
direkt hem till mig. Ok, sa han...

Och så frågade han när jag fyllde år, igår svarade jag.
Då sträckte han upp ena armen i luften och sa:
-Gott! Då har jag ett helt år på mig att hitta
hitta en födelsedagspresent till dig. Till tjejer
är det så svårt att veta vad man skall köpa,
men nu hinner jag säkert fundera ut något bra...

Men 16 augusti 1963 var vi redan gifta...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-17 19:22



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du delar ur ditt hjärta ...och berör
2010-08-19

  En strimma av guld
Så härligt skrivet och så go kommentar Lasse hade. Den gillar jag.
2010-08-17

  Näckrosen
va romantiskt och roligt.
Härligt berättat och skrivet.
2010-08-17

  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet, och fint att Ni skulle träffas en dag efter Din födelsedag - och finurligt det Lasse sa. Men Du fick ju en "present" i efterskott ändå.

Grattis!!!

Ted
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt