Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå revs mina murar

Mina tankar stannade
tiden veknade till
mjukhet inför styrkan i

din aura

din närvaro här är
omöjlig, liksom min

ändå revs mina murar
öppnade sig glipan till
mina inre skyddsrum

ingen handling är möjlig
utom att vända dig ryggen

ändå kan jag inte
låta bli att viska

de förbjudna önskningarna

mot dig har jag
inte längre något

försvar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-08-18 22:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket stark och fin text....för mig speglar den dubbelheten man kan känna inför en annan människa....men jag kan ju tolka den fel. Bra!
2010-11-27

  Anna*
Ibland gör alternativet så ont och försvaren är så dåliga att det endast finns ett alternativ och det är att springa så långt bort som möjligt och aldrig mer se sig om. Och det är ALDRIG lätt. Mina tankar efter läst text...
2010-08-19

  Aisha VIP
...väldigt vackert skrivet...
känsligt och oändligt sorgset...

men jag håller med Suzy....att lägga benen på ryggen....:-)
2010-08-19

  Sonja Sidorow Lapington
Jag gråter i själen...det känns skönt
2010-08-19

  Catharina Edin VIP
Åh, en sådan känslig text - så full av längtan.

Mycket fint.
2010-08-18

  Suzy med punkterna
Inför detta finns inga försvar...om man inte väljer att ignorera sig själv och lägga benen på ryggen...
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP