Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let´s dance...

Dansa med mig tills morgonen gryr
dansa med mig så skuggorna flyr
dansa med mig så håret yr

Dansa med mig natten lång
dansa med mig till din sång
dansa med mig gång på gång

Dansa med mig, som du gjorde sist
dansa med mig, som om du sansen mist
dansa med mig upp på vår förstukvist

Dansa med mig i tangotakt
dansa med mig i när vi oss lagt
dansa med mig i nästa akt






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-19 01:09



Bookmark and Share


  ULJO
Dans är härligt, du förmedlar det så fint i den här dikten.
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt