Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spel bara för galleriet!

Det sägs att tystnaden talar allra mest
så det är på den jag lyssnar allra bäst
när jag hör på vad politiker säger
det de inte för på tal
det, som alla undrat om
det undviker de med glada ord
talar om något helt annat
trots att folk lagt många frågor på deras bord
just då överröstar tystnaden
deras prat och glam
eftersom deras prat om välfärd
och alla andra plus bara håller till valet fram
för sen är festen slut och vi har det inte bättre än förut
och vi traskar på i det, som blev av deras drev
ja inget annat än lite upprört gammalt damm...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-19 09:22



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Ja, som om de spelar i två olika teatrar med olika repliker. Bra skrivet och så sant. Vem ska vi kunna lita på och rösta på?
2010-08-19

  Eaglemountains VIP
Mycket klokt skrivet! APPLÅD!!
2010-08-19

  mare VIP
Så sant !!! Det mesta är bara tomma ord som : bla bla bla :)
2010-08-19

  Lavinia Röd
Ja, du har så rätt!!! Nog blir man ledsen alltid när man vet hur de ljuger och sällan levererar.....
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt