Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kändes såhär idag bara.


Kartor för vilsna älskande

You really got me going.

Ibland så vet jag inte
vem jag är.
Jag glömmer lätt
mitt i ett virrvarr av känslor som spränger.
Arg kallas jag.
Men det finns de dagar
då jag vet allt
jag kan allt
om mig
och dig.
En vecka, en enda vecka får jag vara mig själv.
Blåa, ljusa dagar.

Snart kommer gråa dagar
och dunkla rum.
Löven skiftar färg som kameleonter
och frusna hjärtan.

Du kan smälta mitt frusna hjärta
på en sekund.
Med en enda blick.
Du kan också få min pöl till hjärta att vilja dunsta.

För det är väl så
kärleken tenderar att vara?

The Box Tops gör mig varm
och glad.
Jag tänker på dig
så långt bort.
Längtan kryper inpå
och rivs, bits och sparkar.

Jag vill ha dig här inatt.
Jag älskar ju dig,
ingen annan.




Fri vers av HardcorePoems
Läst 240 gånger
Publicerad 2010-08-19 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HardcorePoems
HardcorePoems