Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk, numera hör de av sig innan...

Ett mycket rikt par ifrån Sem
fick entré till match, som pågick till fem
de gick, undra så:
-Vem skänkt den till oss två...
Kom hem, hus tömt, skriven lapp: Nu vet ni vem...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-20 15:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
snopet....och som vanligt väl beskrivet av dig
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt