Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen och trösten

sorgen är kärlekens
syster, och broder likväl

och omvänt är hat
den andra sidan

längtan är tomma krukor
som trösten ej förmår fylla

vatten och guld

fyren är tom och ensam

och likväl

de sjöfarandes räddning




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-20 23:23



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
mycket vackert -
2010-08-22

  stenen/ Yv Ericsson
underbara ord skriver du. och jag kan höra dig läsa dem..förlåt mig bästa Pinglan, att jag blev tvungen att lämna..kram
2010-08-22

  Måna N. Berger
Ja sannerligen visdomsord! Vackert tillika.
2010-08-21

  Gawain
Oj, fulländan. Här osar det av sanning. Den här dikten var ovanligt väl författad måste jag säga. Hm, gillar starkt.
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP