Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på sängkanten kanske...

På vårdhemmet där min man är
sa en sköterska till mig när jag kom dit
att kvällen innan satt hon i min mans knä...

Jag tittade på henne och tänkte...
Han sitter i rullstol, plats bara för en...
Då måste de ha suttit i hans säng...

Hon forsatte att, och eftersom det inte
är någon hemlighet, när jag nu vet...

Så är det han och hon gjorde ingenting...

Men jag funderar, ställer jag upp och gör en sak
liten, som stor jag på den tror åtminstone
att det skall bli någonting, aldrig jag skulle
jobba för resultatet: Ingenting!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-23 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt