Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppåtvindar!

Att vara stark det är
att efter fallet orka komma upp igen
att veta även om man får leta
att med minsta "go" kan man få krafterna igen.

Man behöver inte hoppa högst, inte alltid vinna
Man behöver inte skrika högst, ändå finna
Man behöver bara vara den man är
Men man behöver ett, för sina företag brinna!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-24 10:31



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En verklig brandfackla.
Bäst att vara sig själv.
Av de andra finns så många.
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt