Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är en vissling

Om tiden verkligen vore
en och samma
kunde inga enskilda ljud urskiljas då
de alla ljöd på samma gång i den

Universella kakafonin

Nu trippar vi runt i ljudens spår
in och ut genom dörrarna
ropar - där, jag hör den vissla!

Ja, för tiden är en vissling!

Hör hur den tjuter
och flåsar mig i nacken,
hör skulden, känn tyngden
som tynger mina axlarna

Allt jag inte hunnit med
alla dumheter jag gjort

Men om man visslar baklänges...?




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-25 13:41



Bookmark and Share


  Nanna X
Jo jag tror nog att vissla baklänges är användbart, iaf som tanke. Som vanligt har du ett väldigt intressant samspel mellan text och bild.
2010-08-27

  Catharina Edin VIP
- också ett sätt att se på saken! Du är rolig du.
2010-08-26

  Zanna Phil
ha ha, menar du att man blåser inåt då? Funkar inte. Man blir bara svimfärdig ;)
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP