Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat språk nu

jag vill prata ett annat språk nu
vandra över sanddyner i Nubiska öknen
vada över regnfyllda gator i Indien

varje kväll träda in i ett nytt slags liv

klättra över bergen och takåsarna
öppna fönstren mot de vida slätterna
där de gräsätande flockdjuren betar
och fåglarna är av guldljus


inget hopp är för mycket


musiker ska spela på exotiska instrument
poeter ska deklamera ljuva kärleksdikter
och jag ska aldrig ta slut, ingen tomhet ska uppstå
då ska livet vara ett rus av musik och solljus


jag kunde sitta i ett hörn och se människor
dansa och utfordras med kärlek
som lammen som diar

föra filosofiska samtal med de visa kvinnorna
de som sett så många födas och

sett så många dö





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-25 14:26



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
...och jag ska aldrig ta slut...superbt!!!
2010-08-26

  Catharina Edin VIP
En skön dröm för en vandrare. Vackert funnet.
2010-08-26

    ej medlem längre
Min dröm och önskan också;) Dock kan jag låta bli klättringen, blir så andfådd då...
Jag tycker om denna drömska, men inte på ngt sett overkliga text..lammen diar..ger dig en extra applåd!:
2010-08-25

  Arja Söderfeldt
Bibliskt vackert!
2010-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP