Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän av bästa slag!

Den finns hos mig alltid
den berör mig och den rör mig
och det bästa den förstör mig
och framåt den alltid för mig

Den har ton, den tar ton
den har många strängar på sin lyra
och med sitt väsen kan den mina tankar styra
från sorg till en enda glädjeyra
min kärlek till den vill jag för evigt bedyra

Den finns i både moll och dur
Den har sin stil men blir aldrig sur
Den för på sina toner fram en viss signatur

Så vissa toner känner man igen på direkten
Så kommer nya toner och man blir, som en väckt en
Och man suger på den musiken, som den godaste konfekten





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-27 06:20



Bookmark and Share


  ULJO
Fint diktat och så är det ju upp till läsaren att göra sina egna tolkningar, det tycker jag är fint.
2010-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt