Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dubbelsenryu


Indiansommar

mörksynt är hösten

vedermödor och spöregn

sviker all kärlek

-o-o-o-

indiansommarn

väcker de svaga till liv

i tro och tanke






Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-27 22:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Indiansommar, den titeln gillar jag. Fin senryu!


Speciellt:

"indiansommarn

väcker de svaga till liv

i tro och tanke"


Hälsn. Ann
2010-08-29

  Catharina Edin VIP
Snygga, dubbel-snygga!
2010-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP