Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svaga sinnen

går vi natt att gränsla svaga sinnen

en vägen som leder medsols fram

jag följer den långsamt mot fortsätt tid

meterhöga häckar av törnen skiljer
de vänligaste tankarna från den klara
illviljans fiendskap och svartsjuka

lin och blåbär, ros och den doftande
bisommaren smekningar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-29 20:11



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
- gillar särskilt slutets smekning av bisommar.
2010-08-30

  stenen/ Yv Ericsson
så skönt svagsint känner jag mig. av alla vackra dofter du förmedlar.
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP