Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattendroppen

Sakta lämnar
vattendroppen
från trädets
blad

faller ner
på jorden
vid trädets stam
landar så mjukt

det som sker
det sker
behövs
ingen förklaring.




Fri vers av Janne
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-29 18:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på mare här.
2010-09-04

  mare VIP
Naturens kraft...väg..
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne