Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen

Står ute i skogen
låter mig andas in den
ljuvliga luft som fyller
mina lungor med nytt
nytt syre

känner tacksamhet
till naturens
energi
som ger mig kraft
att gå vidare.




Fri vers av Janne
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-29 18:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja just så är det. :)
Så underbart. :)
2010-12-03

  Regn & Grus
Avskalad skönhet.
Mycket njutbar!
2010-08-31

  mare VIP
Känner samma..fint..
2010-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne