Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din ryggsäck, tung som sten

Av icke-medvetande är du kommen
till icke-medvetande skall du återvända

vägen dit är knagglig och farofylld
som psalmisten skrev, går den genom

dödsskuggans dal

icke över några gröna ängar, inga källor
eller lyckligt betande hjortar ska du möta

ångest är din ryggsäck, tung som sten

och du förstår ingenting, ingen mening
eller logik kan urskiljas i dina umbäranden

logiken är ett fängelse som skapats av oss
för att lindra tankemödan, en ständig boja
helt utan legitimitet, ett heligt tretal delat i fem

---ooo---ooo---ooo---ooo---ooo---

Detta budskap fick jag med mig från sömnen
den dagen, en sömn som var medvetslös




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-30 17:33



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ett heligt tretal delat i fem låter extra intressant. Vad betyder 0,6???
2010-08-30

  Catharina Edin VIP
Snyggt! Gillar!
2010-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP