Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han har stannat i spegeln

Han ser mig titta rakt fram
men han stannar bakom

min rygg mot honom
tanken att se hans rygg
tröttar ut mig, när han
vänder den mot mig
för att demonstrera
sitt avstånd

som den som ständigt
söker mer bekräftelse
som ser sig i spegeln
endast för att dra en kam
genom sin egen fåfänga

ser jag hur hans ögon
saknar insikt i sig själva
trots alla hans föreläsningar

han har stannat i spegeln
jag ser bara rakt framåt
stannade bara till för att

sätta på läppstift

jag svär vid Gud




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-31 00:19



Bookmark and Share


  Drömfångare
Om du säger det så :)

Din dikt speglar välbetänkt mångas liv, fångade i fåfänga.
2010-08-31

  Måna N. Berger
Instämmer i Catharinas skratt; härlig slutkläm! Typiskt "Ingelskt"!
2010-08-31

  Catharina Edin VIP
hahaha

Skönt slut som fan!
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP