Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppningar

Dagar går och allt är samma
allt förändras varje stund
ändå inget nytt, viljan ser
vad den vill, vad vet jag
vem är jag att döma

ser öppningar i dukarna
mot den skyddande himlen
faller tiden ner, stiger den uppåt,
är den i rörelse, står den helt stilla

eller cirklar den medsols
runt sin egen axel medans

jag ständigt cirklar motsols





Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-31 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis! Bland mest läsvärda texter får flera chansen att läsa din fina dikt:)
2010-09-02

  Catharina Edin VIP
Tiden. Ett outtömligt ämne, som du hanterar så väl.
Snygga stigningar och sänknigar, blev nästan lite åksjuk.
2010-08-31

    ej medlem längre
...igenkännande av stora mått!
Motsols, motfalls, mot....
Gillar denna skarpt!
2010-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP