Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen

Kroppen är bara ett skal
som omger din själ
till ditt inre
om du är tjock eller smal
bryr sig själen inte om
för den älskar dig för
vad du är

bedömelse som
människan gör
om kroppen
har ingen betydelse
för dem som förstår
att den är älskad
för vad den är

det är när vi
slutar att döma
andra människor
för deras kroppar
och beteenden

som vi får
kärlek och lycka
till oss själva

då kan vi
älska oss själva
för den vi är.




Fri vers av Janne
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-31 18:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne