Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kex ort i Yorkshire om jag inte minns fel


Litade på reklamen...

En besviken man ifrån Kex
var för reklam om kondom så perplex
med kondomen på
säker sex han skulle få
haft den på i two weeks and got no sex




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-31 19:46



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra och kul.
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt